Känslig för höga halter av luftföroreningar och ska ut och resa till en svensk storstad?

Svenska luftvårdsföreningen har samlat länkar till flera svenska storstäder där man i realtid kan se luftkvaliteten i tätorten. För Göteborg behöver man dock klicka sig vidare på ”Miljö” i den övre listen för att komma till ”Luften just nu i Göteborg”.

Att veta hur luftkvaliteten är i en storstad kan vara betydelsefullt om du som är astmatiker ska ut och resa. Luftvårdsföreningens länksida kan vara ett sätt att hitta de uppgifter som behövs för att medicinera rätt. Uppgifterna kan också vara värdefulla om man har hjärt- eller kärlproblem samt om man vill undvika att utsätta små barn för höga halter av luftföroreningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s