Var med och förbättra luften i EU

Nu har du chansen att vara med och förbättra miljön i EU. Kommission har inlett ett offentligt samråd om hur man kan göra luften renare i Europa och vill ha in synpunkter på hur man kan förbättra dagens regler och komplettera dem med andra åtgärder.

Kommissionen har redan haft flera möten med medlemsstaterna och andra intresserade samt ett första offentligt samråd som startade redan i januari 2011 för att ta reda på hur effektiv EU:s luftkvalitetspolitik är och vad man ska göra i framtiden. Samrådet pågår fram till och med den 4 mars 2013. Både allmänheten och experter från den offentliga och privata sektorn är välkomna med sina synpunkter.

För att komma till frågeformuläret gå in på EU-kommissionens svenska webb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s