Slutkonferens Swedish Clean Air Research program (SCARP)

Forskningsprogrammet SCARP syftar till att lyfta fram forskningsresultat som visar på koppling mellan luftföroreningar och luftföroreningars effekter på människors hälsa och den yttre miljön. Nu finns presentationerna från programmets slutkonferens på SCARP:s webb.

Föreläsare från Naturvårdsverket, EU-kommissionen, IVL Svenska Miljöinstutet, forskare från Karolinska Institutet med flera bjöd på ett späckat program där luftkvalitetsfrågorna lyftes ur olika perspektiv. Gå gärna in på forskningsprogrammets webb och se hur de olika aktörerna ställer sig i luftkvalitetsfrågorna samt vad de senaste forskningsrönen säger om om exempelvis luftkvalitet och barns lunghälsa.

Ladda hem den sammanfattande rapporten om luftföroreningar och luftföroreningars effekter (PDF):

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s