Naturvårdsverkets nyhetsbrev Nytt om luftkontroll nr 3 2013

Naturvårdsverkets senaste nyhetsbrev ”Nytt om luftkontroll” innehåller flera spännande nyheter inom luftvårdsområdet och miljökvalitetsnormerna för luft, se längst ner på den aktuella sidan. Bland annat har föreskrifterna för mätning av luftföroreningar ändrats och träder i kraft 1 januari 2014. En ny rapport om barns hälsa och luftföroreningar har också publicerats. Enligt den aktuella forskningen finns det betydande hälsovinster att göra om man minskar barns exponering, för de luftföroreningar som forskarna undersökt närmare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s