Tillståndet i skogsmiljön 2015-2016

Värmlands läns luftvårdsförbund finansierar mätningar av luftkvalitet, nedfall och markvatten i skogsmiljön i Värmlands län. Nu har den senaste rapporten med data fram till september 2016 publicerats och återfinns på sidan Årsrapporter. Årets rapport ger en analys av hur atmosfäriskt nedfall i form av försurande och övergödande ämnen påverkat och påverkar framför allt markkemi vid samtliga mätstationer i mellersta Sverige. Resultaten jämförs med de mätningar som utförs nationellt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s