Årsmöte 2019

Den 11 april hölls det årsmöte i Löfbergs Lilas fina lokaler i Inre hamn. Mötet inleddes med föreningsstämman. Efter dragning av årsredovisning och revisionsberättelse godkändes de av förbundsstämman. För vilka styrelseledamöter som valdes in och mer detaljer om mötet, se protokollet.

Vi fick därefter lyssna på Sofie Hellsten från IVL som berättade om resultatet av mätningarna 2018. Därefter berättade Eva Eriksson från Löfbergs Lila om företagets hållbarhetsarbete. Vi bjöds även på gott kaffe! Efter fikapausen fick vi höra om det intressanta projektet där Uddeholms AB ställer om verksamheten för att använda syntesgas gjord av skogsråvaror.

Protokoll konstituerande möte 19-04-11

Protokoll årsstämma 19-04-11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s